Pikantní bůček
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Na vaření:
- 1 kg bůčku
- 12 stroužků česneku
- 5 bobkových listů
- 5 kuliček pepře
- 1 kávová lžička soli
- Na kaši:
- 15 stroužků česneku
- 1 lžička sladké papriky
- 1 lžička kari
- 1 lžička grilovacího koření
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička chilli
- 2 lžičky oleje
- 2 lžičky worcestrové omáčky
- 2 lžičky sojové omáčky
Postup Pikantní bůček
Postup přípravy receptu
-
Bůček vaříme 1 hodinu s kořením. Necháme pořádně vychladnout.
Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku. Pevně zabalíme do alobalu a necháme v chladu uležet 4-6 dní.