Pikantní bůček

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Na vaření:
1 kg bůčku
12 stroužků česneku
5 bobkových listů
5 kuliček pepře
1 kávová lžička soli
Na kaši:
15 stroužků česneku
1 lžička sladké papriky
1 lžička kari
1 lžička grilovacího koření
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička chilli
2 lžičky oleje
2 lžičky worcestrové omáčky
2 lžičky sojové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Bůček vaříme 1 hodinu s kořením. Necháme pořádně vychladnout.

  2. Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku. Pevně zabalíme do alobalu a necháme v chladu uležet 4-6 dní.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!