Pečené rybí závitky

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety ryby (Hejk, Pangas atd.)
sůl
pepř
sladká chilli omáčka
4 plátky šunky
4 plátky sýra
4 kousky červené papriky
4 kousky Gorgonzoly
čerstvé oregano
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety osolíme, opepříme a potřeme chilli omáčkou.

  2. Na každý filet dáme po plátku šunky a sýra (rozpůlíme podélně), na užší okraj dáme papriku a gorgonzolu, filet posypeme bylinkami, zavineme a zajistíme píchátky nebo párátky.

  3. Pekáček pocákáme olivovým olejem, naskládáme závitky, ty také pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby do zlatova (asi 30 - 45 minut / podle typu trouby). Podáváme s bramborovou kaší a zeleninkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!