Vepřová pečeně jako přírodní řízek

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

8 plátků vepřové pečeně bez kosti
provensálské bylinky
řecké bylinky
mořská sůl
mletý koriandr
máslo
2 PL jemného kečupu
1 dl růžového vína (použila jsem Carl Jung, bez alkoholu)

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky (cca 1 cm), jemně naklepeme, z obou stran trochu osolíme. V misce smícháme olej, ocet a bylinky. Do směsi přidáme maso, promícháme a necháme pár hodin v chladu uležet, nejlépe přes noc.

  2. Na rozpáleném másle osmahneme maso i se šťávou, maso vyndáme na talíř, podlijeme vodou, necháme projít varem a šťávou maso na talíři přelijeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!