Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g uzené krkovice
1 cibule
řepkový olej (máslo)
1 lžička ostřejší hořčice
uzený vývar
2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná)
+ provensálské bylinky

Postup přípravy receptu

  1. V tlakovém hrnci povaříme (tlakujeme) uzenou krkovici na cca (15-20 minut). Krkovičku po této době vyjmeme, nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli na pekáček s kapkou oleje a vývaru. Krátce v rozehřáté troubě opečeme.

  2. Mezitím na oleji (másle) zpěníme cibuli. Přidáme hořčici, provensálské bylinky a vmícháme několik lžiček Passata de Cipolla, zamícháme a vypneme.

  3. Uzenou krkovičku podáváme se směsí z hořčice, bylinek a Passata de Cipolla a bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!