Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 600 g uzené krkovice
- 1 cibule
- řepkový olej (máslo)
- 1 lžička ostřejší hořčice
- uzený vývar
- 2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná)
- + provensálské bylinky
Postup Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla
Postup přípravy receptu
-
V tlakovém hrnci povaříme (tlakujeme) uzenou krkovici na cca (15-20 minut). Krkovičku po této době vyjmeme, nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli na pekáček s kapkou oleje a vývaru. Krátce v rozehřáté troubě opečeme.
Mezitím na oleji (másle) zpěníme cibuli. Přidáme hořčici, provensálské bylinky a vmícháme několik lžiček Passata de Cipolla, zamícháme a vypneme.
Uzenou krkovičku podáváme se směsí z hořčice, bylinek a Passata de Cipolla a bramborovou kaší.