Pražma na citronu a rajčatech

Recepty, Ryby

Suroviny

2 pražmy
2 citrony - chemicky neošetřené
2 rajčata
4 stroužky česneku
4 snítky tymiánu
sůl
pepř mletý
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme všechny suroviny - citron, rajčata a česnek nakrájíme na plátky, brambory nakrájíme na menší kostičky.

  2. Do zapékací mísy dáme brambory a plátky česneku, osolíme, opepříme a přidáme dvě snítky tymiánu. Na brambory klademe pár plátků citronu a rajčata.

  3. Nachystáme pražmu - nasolíme a opepříme zevnitř, vložíme dva plátky citronu a snítku tymiánu. Rybu položíme na zeleninu a na ni položíme další dva plátky citronu.

  4. Pečeme v troubě přibližně 50 minut do udělání brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!