Bramborové noky se špenátem a žampiony

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

bramborové noky -(polotovar)
1 menší cibule
2 kuřecí prsa
zmražený špenát
250 ml smetany ke šlehání
1/2 hlavičky česneku
žampiony
1 vejce
kari
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody dát noky.

  2. Do hrnce si dáme špenát a na slabém ohni nechat rozmrazit.

  3. Na kostičky nakrájenou cibuli dáme smažit na oleji (do hluboké pánve). Poté přidám na jemno nakrájené prsa a zprudka osmahnu, dle chuti okořením. Přidám žampiony a nechámn dusit.

  4. Mezitím si dochutím špenát (sůl, nastrouhaný česnek), přidám do něj jedno vejce. A přidám ho na pánev k připravené směsi. Přidám smetanu, nechám chvíli povařit.

  5. Ke směsi přidám uvařené noky. Dobrou chuť:).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!