Andělské řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

5 žloutků
200 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
200 g hladké mouky
1 kypřící prášek
1 dcl oleje
1 dcl vody
(sníh z 5 bílků)
Pudink)
1 l mléka
2 pudinky (vanilkové)
3 lžíce cukru
Poleva
3 zakysané smetany
moučkový cukr podle chuti
kakao nebo skořice na posyp

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem. Pak postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, olej, vodu a nakonec sníh.

  2. Těsto nalijeme na plech a uvaříme si pudink. Ten nalijeme ještě na syrové těsto a dáme upéct.

  3. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem podle chuti a rozetřeme na ještě teplý moučník. Posypeme kakaem nebo skořicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!