Zapečená treska s rajčaty a špenátem

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g filé z tresky
1 cibule
3 rajčata
150 g listového špenátu mraženého
česnek
máslo
sýr (podle chuti)
1 kelímek smetany na vaření
sůl
pepř
citron

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno dáme cibuli nakrájenou na plátky, na cibuli rozložíme filé, které osolíme, opepříme, nastrouháme kůru z citonu a zakapneme citronovou šťávou.

  2. Dále navrstvíme listy špenátu, plátky česneku a rajčata na měsíčky, nahoru nastrouháme sýr a zalijeme smetanou.

  3. Dáme péct do předem vyhřáte trouby cca 25 - 30 minut.

  4. Podáváme s ruzně připravenými brambory. Dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!