Zapečená treska s rajčaty a špenátem
Recepty, RybySuroviny
- 600 g filé z tresky
- 1 cibule
- 3 rajčata
- 150 g listového špenátu mraženého
- česnek
- máslo
- sýr (podle chuti)
- 1 kelímek smetany na vaření
- sůl
- pepř
- citron
Postup Zapečená treska s rajčaty a špenátem
Postup přípravy receptu
-
Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno dáme cibuli nakrájenou na plátky, na cibuli rozložíme filé, které osolíme, opepříme, nastrouháme kůru z citonu a zakapneme citronovou šťávou.
Dále navrstvíme listy špenátu, plátky česneku a rajčata na měsíčky, nahoru nastrouháme sýr a zalijeme smetanou.
Dáme péct do předem vyhřáte trouby cca 25 - 30 minut.
Podáváme s ruzně připravenými brambory. Dobrou chuť.