Vepřové maso s vejci a žampiony
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 350-400 g mletého vepřového masa
- 4 vejce
- 5 velkých žampionů
- sádlo
- lžíce hořčice
- 1 velká cibule
- 3 stroužky česneku
- vývar nebo voda
- kmín
- sůl
- pepř
Postup Vepřové maso s vejci a žampiony
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na sádle. Přidáme maso, zprudka zarestujeme a okořeníme. Žampiony nakrájíme na plátky a přisypeme k masu. Přimícháme hořčici, podlijeme do poloviny vývarem a dusíme 15-20 minut.
Před dokončením vyklepneme vejce a necháme srazit. Dochutíme čerstvě mletým pepřem. Podáváme teplé s vařenými brambory nebo můžeme do masové směsi vmíchat uvařené těstoviny. Směs je vhodná na topinku nebo studená jako pomazánka.