Kuřecí plátek na bylinkách

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 stehenní řízky
2 lžíce oleje
1/2 lžičky mleté papriky
1 lžička sušeného libečku
sůl
pepř
Dále:
kousek másla
čerstvé bylinky
tymián
petrželka
bazalka nebo vámi vybrané

Postup přípravy receptu

  1. Opracované maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme do misky, kde je smíchaný olej, paprika a libeček. Necháme chvíli odpočinout.

  2. Připravíme grilovací pánev. Maso opečeme bez tuku z každé strany asi 3-5 minut, podle velikosti a tloušťky masa. Mezitím rozpustíme máslo a přidáme oblíbené nasekané bylinky.

  3. Hotové maso potřeme bylinkovým máslem a necháme pár minutek odpočinout. Podáváme s různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!