Horká domácí čokoláda

Recepty, Nápoje

Suroviny

1/4 másla
3 lžíce kakaa
1-2 lžíce cukru
1 vanilkový cukr
1-2 lžíce pudingu
250 - 300 ml mléka
skořice

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme vodní lázeň, ve které necháme rozpustit máslo.

  2. Do rozpuštěného másla přidáme kakao a cukr. Mícháme, než se všechno pořádně rozpustí.

  3. Přidáme puding a zalijeme mlékem. Promícháme a necháme prohřát. Zahříváme dokud není čokoláda úplně hladká.

  4. Můžeme přidat skořici nebo něco jiného na zlepšení chuti. Zamícháme a vypneme vařič.

  5. Vezmeme skleničky, do kterých čokoládu nalijeme. Lze ozdobit šlehačkou a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!