Horká domácí čokoláda
Recepty, NápojeSuroviny
- 1/4 másla
- 3 lžíce kakaa
- 1-2 lžíce cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1-2 lžíce pudingu
- 250 - 300 ml mléka
- skořice
Postup Horká domácí čokoláda
Postup přípravy receptu
-
Připravíme vodní lázeň, ve které necháme rozpustit máslo.
Do rozpuštěného másla přidáme kakao a cukr. Mícháme, než se všechno pořádně rozpustí.
Přidáme puding a zalijeme mlékem. Promícháme a necháme prohřát. Zahříváme dokud není čokoláda úplně hladká.
Můžeme přidat skořici nebo něco jiného na zlepšení chuti. Zamícháme a vypneme vařič.
Vezmeme skleničky, do kterých čokoládu nalijeme. Lze ozdobit šlehačkou a můžeme podávat.