Vepřová panenka ARGENTÍNA
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- vepřová panenka
- koření Argentína
- barevný pepř
- olej
- Salát:
- ledový salát
- červená paprika čerstvá nebo jiná barevná paprika
- rajčata
- sůl
- barevný pepř
- sojová omáčka
Postup Vepřová panenka ARGENTÍNA
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou panenku odblaníme a nakrájíme na stejné válečky.
Každý váleček potřeme olejem, lehce posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kořením argentína.
Zabalíme do alobalu a necháme v ledničce nějakou dobu odležet.
Poté na pánvi zprudka opečeme ze všech stran, přendáme na plech na pečící papír nebo alobal a dáme do trouby cca na 10-12 minut.
Upečenou panenku necháme zabalenou v alobalu 10 minut odležet. Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.