Vepřová játra restovaná s pancettou
Recepty, MinutkySuroviny
- 500 g vepřových jater
- 50 g pancetty
- 50 g uzené slaniny
- 2 PL vepřového sádla
- 1 ks cibule
- pepř
- škrobová moučka
- sůl
Postup Vepřová játra restovaná s pancettou
Postup přípravy receptu
-
Do širokého kastrolu dáme sádlo, pokrájenou slaninu a pancettu.
Jakmile se začnou rozpouštět přidáme pokrájenou cibuli a hned na to na plátky pokrájenná, opepřená a obalená v moučce, játra.
Opékáme je a průběžně obracíme do doby než začne hnědnout cibulka.
Lehce dosolíme a podáváme s vařenými brambory (já je vařil v páře), pokropenými olejem s utřeným česnekem. Pancetta a slanina dává játrům skvělou chuť. Příloha - rajčatový salát.