Těstoviny s lečem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

těstoviny
lečo
točený salám nebo zbytky masa od předešlého dne
cibule
sůl
pepř
bazalka
oregáno
nastrouhaný tvrdý sýr
špek nebo olej

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě.

  2. Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji nebo na rozškvařeném špeku, stačí jen málo tuku, tak aby se cibule usmažila.

  3. Přidáme maso, které nám zůstalo od oběda z minulého dne (pečené, vařené, zkr.různé), když je málo, můžeme přidat třeba točený salám, co má kdo doma, prohřejeme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, oregáno, koření na těstoviny, jak kdo chce a ještě prohřejeme.

  4. Přisypeme uvařené těstoviny, promícháme a je hotovo.

  5. Na talíři sypeme nastrouhaným sýrem. Je to rychlé a zbavíme se zbytků, které by nám nevyšly na oběd pro všechny.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!