Tagliatelle a vepřové
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg vepřového masa
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 velká lžíce dijonské hořčice
- malá lžíce harissy
- špetka citronového pepře
- 0,5 litru vývaru
- 1 malá lžíce sojové omáčky (houbové)
- 1 malá lžíce worcesteru
- 3 velké lžíce hladké mouky
- sůl
- 1 dcl vody
- sádlo
Postup Tagliatelle a vepřové
Postup přípravy receptu
-
Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět.
Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky. Podlijeme vývarem a dusíme.
Až je maso hotové, ochutnáme a dosolíme. Nakonec zahustíme vodou a moukou.