Tagliatelle a vepřové

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg vepřového masa
1 cibule
2 stroužky česneku
1 velká lžíce dijonské hořčice
malá lžíce harissy
špetka citronového pepře
0,5 litru vývaru
1 malá lžíce sojové omáčky (houbové)
1 malá lžíce worcesteru
3 velké lžíce hladké mouky
sůl
1 dcl vody
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět.

  2. Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky. Podlijeme vývarem a dusíme.

  3. Až je maso hotové, ochutnáme a dosolíme. Nakonec zahustíme vodou a moukou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!