Přírodní plátky na žampionech
Recepty, MinutkySuroviny
- 4 plátky vepřové kotlety (krkovička nebo kuřecí)
- 1 cibule
- sterilované žampiony nebo čerstvé
- sojová omáčka
- sůl
- pepř
- sladká mletá paprika
- hladká mouka
Postup Přírodní plátky na žampionech
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou a zaprášíme hladkou moukou, dáme do lednice chvilku odležet.
Maso pak zprudka po jednom opékáme dozlatova a dáme na chvilku stranou, do výpeku dáme cibuli na kolečka a přidáme žampiony, za stálého míchání opékáme, aby nám cibulka změkla.
K cibuli a žampionům přidáme maso, zakapeme sojovkou a malinko podlijeme, necháme prohřát. Podáváme s hranolky nebo kaší a oblohou.