Pikantní řízky s arašídovým máslem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

6 plátků kuřecího masa
Marináda:
2 lžíce arašídového másla
2 lžíce oleje
2 celá vejce
2 lžíce hořčice
2 lžíce solamylu
1 lžička magi
1 lžička soli
1 lžička worchesteru
1 stroužek česneku
pepř
olej na pánev

Postup přípravy receptu

  1. V misce vymícháme všechny přísady na marinádu dohladka (arašídové máslo, olej, vejce, hořčici, solamyl, maggi, sůl, worchester a prolisovaný stroužek česneku a pepř).

  2. Plátky kuřecího masa v marinádě obalíme a necháme alespoň 12 hodin uležet v lednici.

  3. Smažíme v pánvi s rozehřátým olejem po obou stranách dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!