Kmínový obyčejný chléb z domácí pekárny
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 400 g hladké mouky
- 240 ml vlažné vody
- 2 lžičky cukru krystal
- 1 lžička soli
- kmínu
- slunečnicová semínka
- dýnová semínka
- piniová semínka
- 15 g droždí
Postup Kmínový obyčejný chléb z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
První pečení v nové domácí pekárně. Recept mám z časopisu pro ženy.
Pekárnu jsem vybavila hnětacími háky.
Do pekárny jsem si prosila mouku, udělala důlek.
Do důlku jsem vlila vodu, do ní jsem přidala cukr a rozdrobila droždí.
Do jednoho rohu jsem dala semínka a do druhého rohu jsem dala sůl.
Takto připravenou směs jsem zapla v domácí pekárně z Lidlu na program Normální - 2:58, množství 750 g a nastavila jsem si stupeň zhnědnutí střední.