Maso po čínsku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- Marináda:
- 2 vejce
- 2 lžíce hořčice
- 2 lžíce Solamylu
- 1 lžíce maggi
- 1 lžička soli
- 1 lžička worcesteru
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžíce kečupu
- 2 stroužky česneku
- pepř
- 4 plátky drůbežího masa
- olej na pánev
Postup Maso po čínsku
Postup přípravy receptu
-
Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.
Pánev s olejem rozehřejeme a maso z obou stran opečeme.
Jako příloha jsou nejlepší brambory, jakkoliv připravené.