Marinované vepřové nudličky s fazolkami
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 3 plátky libovější vepřové krkovice
- 1 cibule
- sůl
- Marináda:
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce worcesteru
- 3 lžíce kvalitního kečupu
- 1 lžička medu
- 1 lžička sladké papriky
- 1/2 lžičky pepře
- 4 stroužky česneku
- olej na pánev
- mrazené fazolky
- sůl, čerstvě mletý pepř
- oříšek másla
Postup Marinované vepřové nudličky s fazolkami
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho. Cibuli nakrájíme na kostičky. Suroviny na marinádu důkladně promícháme, přidáme utřený česnek, masové nudličky promícháme s marinádou, přisypeme cibuli a necháme marinovat minimálně 2 hodiny.
V pánvi rozehřejeme menší množství oleje, maso zprudka opečeme. V menší pánvi rozpustíme máslo, přidáme mrazené fazolky, osolíme je a opepříme čerstvě mletým pepřem, pánvičku částečně přikryjeme, dusíme 10 minut, během kterých necháme vodu z fazolek odpařit.
Měkké fazolky přidáme do pánve s masem, promícháme.