Mexické kuřecí penne
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 250 g kuřecích prsou
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 bachratá červená paprika
- 2 zelené papriky
- 250 ml kuřecího vývaru
- 200 g smetany
- 1 cibule
- 3-4 stroužky česneku
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička chilli
- 1 lžička knímu
- 1 lžička soli
- 120 g penne
- hladkolistá petržel
- 3 lžíce strouhaného čedaru
Postup Mexické kuřecí penne
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Restujeme na oleji. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky. Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, osolíme. Promícháme a opékáme. Dáme vařit těstoviny v osolené vodě.
Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Provaříme.
Přidáme penne uvařené al dente. Posypeme strouhaným čedarem. Promícháme.
Podáváme posypané nasekanou petrželkou.