Krkovice na grilu nejen pro začátečníky

Recepty, Grilování

Suroviny

200 g plátek vepřové krkovice
1 lžíce Barbecue marinády
špetka uzené papriky
špetka citronového pepře
sůl na dochucení

Postup přípravy receptu

  1. Maso přes potravinářskou folii velice zlehka naklepeme. Okořeníme, vetřeme barbecue marinádu, maso zamotáme do závitku a dáme alespoň na hodinu uležet. Pokud nespěcháme, vložíme do uzavíratelné nádobky a necháme do druhého dne.

  2. Plátek masa položíme na rozehřátý a olejem potřený gril, nebo grilovací pánev a grilujeme z každé strany přibližně 6 minut.

  3. Na talíři podle potřeby dochutíme solí. Podáváme s pečivem a různými dipy.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!