Kachní prsa s tyrolskými bramborami

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kachní prsa
čerstvý mletý pepř
hrubozrnná sůl
brambory
sušená šunka
sůl
pepř
česnek
jakékoliv čerstvé bylinky (petržel, tymián, bazalka)

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory předem předvaříme.

  2. Kůži na prsou nařežeme na kostičky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvičce zprudka pečeme kůží dolů, cca 10 min, potom otočíme a pečeme dalších 10 min. Hotové vyndáme a necháme v teple odpočinout, než připravíme brambory.

  3. Na výpeku osmahneme sušenou šunku, přidáme předvařené brambory, osolíme, opepříme a přidáme česnek. Krátce osmahneme a na závěr přidáme bylinky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!