Italský cibulový chléb z MT funkce Crisp
Recepty, Mikrovlnná troubaSuroviny
- 400 g cibule
- hrst sušené cibule
- 300 g hladké mouky
- 1 prášek do pečiva
- 2 vejce
- 2 lžíce sádla
- 2 dcl mléka
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- snítka čerstvého rozmarýnu
- olej na talíř Crisp
Postup Italský cibulový chléb z MT funkce Crisp
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na jemné proužky a zvolna orestujeme na jedné lžíci sádla dozlatova.
Ostatní suroviny a druhou lžíci sádla smícháme v míse, do vzniklého těsta přidáme 3/4 podušené a hrstt sušené cibule, nasekané jehličky rozmarýnu, osolíme a opepříme.
Talíř Crisp vymažeme olejem a rovnoměrně pokryjeme vypracovaným těstem. Povrch posypeme zbylou cibulí.
Pečeme s pužitím funkce Crisp 14 minut.