Hovězí pupek s pepřovou omáčkou

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

520 g hovězího pupku
1 cibule
7 g celého černého pepře
0,5 l hovězího vývaru
2 kuličky nového koření
2 bobkové listy
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci necháme zezlátnout nakrájenou cibuli na kostičky s olejem.

  2. Poté přidáme pepř, nové koření a bobkový list.

  3. Mezitím hovězí pupek nakrájíme na kostičky, přidáme do hrnce a podlijeme vývarem ale hrníček vývaru si ještě necháme.

  4. Po hodině vaření na mírném ohni maso se šťávou scedíme a cibuli s pepřem a novým kořením vylovíme a dáme zvlášť do mísy. Bobkový list vyhodíme, šťávu z masa zahustíme hladkou moukou a dále vaříme.

  5. Pepř s cibulí a novým kořením smícháme se zbytkem vývaru a rozmixujeme. Jakmile je rozmixováno můžeme konzumovat společně s masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!