Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- Hovězí ve vlastní šťávě (400 g)
- 200 g rajčat
- 200 g paprik
- 1 KL hladké mouky
- sůl
- Bešamel:
- 40 g másla
- 40 g hladké mouky
- 500 ml mléka
- sůl
- pepř
- muškátový květ (oříšek)
Postup Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem
Postup přípravy receptu
-
Připravíme bešamel: rozpustit máslo + mouka upražit dozlatova + přidat mléko, okořenit a povařit.
Maso rozložíme do pekáčku (já peču v remosce). Poklademe nahrubo krájenou zeleninou. Přes sítko poprášíme moukou. Přelijeme bešamelem.
Pečeme při 180°C cca 40 minut. Podáváme s rýží.