Hovězí z konzervy na paprikách a rajčatech, s bešamelem

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Hovězí ve vlastní šťávě (400 g)
200 g rajčat
200 g paprik
1 KL hladké mouky
sůl
Bešamel:
40 g másla
40 g hladké mouky
500 ml mléka
sůl
pepř
muškátový květ (oříšek)

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme bešamel: rozpustit máslo + mouka upražit dozlatova + přidat mléko, okořenit a povařit.

  2. Maso rozložíme do pekáčku (já peču v remosce). Poklademe nahrubo krájenou zeleninou. Přes sítko poprášíme moukou. Přelijeme bešamelem.

  3. Pečeme při 180°C cca 40 minut. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!