Hovězí polévka s masem a nudlemi (bez tuku)

Recepty, Polévky

Suroviny

500 g hovězí masa (ořech nebo kližka)
1 mrkev
2 petržele
kousek celeru
kousek brokolice (pouze stonek bez růžiček)
hrst nudlí
1 lžíce nasekané pažitky a petrželky
4 bobkové listy
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě spolu s bobkovým listem a špetkou pepře do měkka.

  2. Z vývaru odstraníme všechen přebytečný tuk.

  3. Přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a brokolici. Povaříme cca 10 minut, přidáme nudle a uvaříme do měkka podle návodu na těstovinách.

  4. Do horké polévky přidáme pažitku a petrželku. Bylinky už nevaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!