Hovězí guláš s divokým kořením v PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

800 g hovězí kližky
3 větší cibule
2 lžíce sádla
lžička koření na divočinu
2 bobkové listy
3 stroužky česneku
5 kuliček nového koření
5 kuliček jalovce
250 ml černého piva
mletá paprika
sůl
pepř
snítka tymiánu

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmažíme cibulku do tmavší barvy.

  2. Přidáme očištěnou, nakrájenou kližku.

  3. Necháme zatáhnout a přidáme papriku, utřený česnek a všechno koření.

  4. Orestujeme a zalijeme pivem.

  5. Přendáme do PH a dusíme 4 hod na HIGH. Pokud je třeba, podlijeme vývarem.

  6. Po uvaření vytáhneme kuličky koření a bobkové listy.

  7. Většinou se guláš nemusí zahustit, ale pokud se vám bude zdát řídký, můžete zahustit strouhaným suchým chlebem nebo lžící mouky, rozmíchané v trošce vody. Guláš podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!