Hovězí guláš s divokým kořením v PH
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 800 g hovězí kližky
- 3 větší cibule
- 2 lžíce sádla
- lžička koření na divočinu
- 2 bobkové listy
- 3 stroužky česneku
- 5 kuliček nového koření
- 5 kuliček jalovce
- 250 ml černého piva
- mletá paprika
- sůl
- pepř
- snítka tymiánu
Postup Hovězí guláš s divokým kořením v PH
Postup přípravy receptu
-
Na sádle osmažíme cibulku do tmavší barvy.
Přidáme očištěnou, nakrájenou kližku.
Necháme zatáhnout a přidáme papriku, utřený česnek a všechno koření.
Orestujeme a zalijeme pivem.
Přendáme do PH a dusíme 4 hod na HIGH. Pokud je třeba, podlijeme vývarem.
Po uvaření vytáhneme kuličky koření a bobkové listy.
Většinou se guláš nemusí zahustit, ale pokud se vám bude zdát řídký, můžete zahustit strouhaným suchým chlebem nebo lžící mouky, rozmíchané v trošce vody. Guláš podáváme s knedlíkem.