Hermelín naložený v medvědím pestu
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- 4 sýry Hermelín nebo Camembert
- pesto z medvědího česneku
- směs oblíbeného koření (Gril a šašlik,...)
- 4 cibule
- 10 stroužků česneku
- 5 bobkových listů
- 10 kuliček nového koření
- celý pepř 4 barev
- olej
Postup Hermelín naložený v medvědím pestu
Postup přípravy receptu
-
Hermelín nakrájíme na osminky, řezné rány obalíme ve směsi koření, strany s bílou plísní potřeme pestem z medvědího česneku. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na tenké plátky.
Dno sklenice vyskládáme částí cibule, položíme na ni několik plátků česneku, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Na tuto vrstvu položíme několik osminek Hermelínu. Celý postup takto několikrát opakujeme. Zaplněnou sklenici zalijeme olejem a dáme do lednice na několik dnů uležet.