Grilovaný Hermelín s karamelizovanou cibulí na pivě

Recepty, Sýry

Suroviny

4 kusy Hermelínu na gril
4 KL dijonské hořčice celozrnné
2 větší cibule
4 PL brusinkového kompotu
3 PL oleje
2 PL třtinového cukru
200 ml 10´ piva
sůl

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi na oleji podusíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme brusinky a cukr. Mícháme dokud nezačne karamelizovat.

  2. Zalijeme pivem krátce povaříme, lehce posolíme a odstavíme.

  3. Hermelíny potřeme hořčicí, dáme na alobal, na každý dáme zkaramelizovanou cibuli, zakryjeme kouskem pečícího papíru a zabalíme do alobalu.

  4. Grilujeme z každé strany asi 7 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!