Grilovaný Hermelín s karamelizovanou cibulí na pivě
Recepty, SýrySuroviny
- 4 kusy Hermelínu na gril
- 4 KL dijonské hořčice celozrnné
- 2 větší cibule
- 4 PL brusinkového kompotu
- 3 PL oleje
- 2 PL třtinového cukru
- 200 ml 10´ piva
- sůl
Postup Grilovaný Hermelín s karamelizovanou cibulí na pivě
Postup přípravy receptu
-
V pánvi na oleji podusíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme brusinky a cukr. Mícháme dokud nezačne karamelizovat.
Zalijeme pivem krátce povaříme, lehce posolíme a odstavíme.
Hermelíny potřeme hořčicí, dáme na alobal, na každý dáme zkaramelizovanou cibuli, zakryjeme kouskem pečícího papíru a zabalíme do alobalu.
Grilujeme z každé strany asi 7 minut.