Grilované vepřové maso na pepři v omeletách
Recepty, Vepřové masoPostup Grilované vepřové maso na pepři v omeletách
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso odblaníme, po obvodech nařízneme na několika místech, jemně naklepeme, potřeme olejem, posypeme hrubě nadrceným pepřem a necháme v misce odležet 1-4 hodiny.
Máslo necháme trochu změknout a promícháme s kečupem.
Těsně před grilováním masa rozšleháme vejce se 4 lžícemi vody a se solí a na pánvi připravíme 4 omelety.
Řízky osušíme, urovnáme do původního tvaru a výšky, potřeme olejem a vložíme na rozpálený gril potřený olejem. Grilujeme 3,5 -4 minuty, pak je obrátíme a opět potřeme olejem a opékáme stejnou dobu na druhé straně. Necháme ještě 2 minutky propéct.
Vyndáme, položíme na omeletu, osolíme, potřeme připraveným máslem a konce omelety přehneme přes maso.