Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 600 g kuřecích prsou
- sójová omáčka (sladká,tekutá)
- koření na špagety
- sůl
- pepř
- 1 ks pórku
- 1 ks ledového salátu
- jarní cibulka
- 1 ks velké mrkve
- podravka
- 500 g čínských nudlí (bezvaječné)
- olej
Postup Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem
Postup přípravy receptu
-
Čínské nudle dáme do velké misky, nalijeme na ně vařící vodu a přiklopíme třeba pokličkou.
Nakrájíme pórek, ledový salát, tak 2 ks jarní cibulky, kuřecí maso, mrkev nastrouháme na struhátku na hrubo.
Do woku dáme nakrájené maso, které osmažíme, přidáme pórek, mrkev, jarní cibulku a trochu sójovky - všechno osmahneme do měkka.
Wok dáme pryč z vařiče, směs si rozdělíme na dvě půlky, půlku dáme na talířek, měkké nudle si scedíme a půlku nudlí dáme do woku ke směsi (aby se nám nudle dobře míchaly.
Ochutíme: pepř, sůl, sójovou omáčku, podravku, koření na špagety a dáme to restovat, v průběhu chutnáme a podle chuti přidáme sójovku atd...
Přidáme ledový salát, který do toho jenom zamícháme, nudle si dáme do misky.
Nyní si dáme do woku zbytek směsi zeleniny a masa a celý postup opakujeme další půlkou nudlí - jde to už rychle:)
Potom to zamícháme k těm předchozím a můžeme podávat:)