Zelené fazolky s tempehem a karotkou

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

1 marinovaný tempeh (210 g)
300 g krájených fazolových lusků
2 lžíce olivového oleje
5 cibulek s natí
1 menší pórek
1 plechovka baby karotek ve slaném nálevu
2 - 3 rajčata
sůl
agávový sirup
jablečný ocet

Postup přípravy receptu

  1. Cibulky s natí a pórek očistíme, nakrájíme a osmahneme na oleji.

  2. Přidáme fazolky s pokrájenými rajčaty, tempeh, osolíme a dusíme jen krátce, abychom fazolky nerozvařili.

  3. Na závěr přidáme baby karotku bez nálevu, promícháme a ochutíme agávovým sirupem a jablečným octem.

  4. Podáváme s vařenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!