Zapečená krkovička v marinádě
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 plátky krkovičky
- sůl
- 3-4 stroužky česneku
- trocha másla
- 1 velká cibule
- Marináda:
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce sojové omáčky
- 6 lžic ostrého kečupu
- 1 lžička medu
- 1 lžička sladké papriky
- 1/2 lžičky pepře
Postup Zapečená krkovička v marinádě
Postup přípravy receptu
-
Plátky krkovice naklepeme, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a položíme do vymazaného pekáčku. Na maso rozložíme pokrájenou cibuli na kolečka a vše zalijeme marinádou, připravenou z výše uvedených surovin.
Pečeme asi 1 hodinu při 180°C. Podáváme s opečenými brambory.