Karbanátky LINDSTRÖM
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 500 g mletého hovězího masa
- 4 žloutky
- 1 polévková lžíce worchesteru
- 1 cibule (nakrájená nadrobno)
- 2 polévkové lžíce kapary nasekaných nadrobno
- 3 - 4 polévkové lžíce sterilované červené řepy (nasekané nadrobno)
- 1 polévková lžíce hladkolisté petržele (nasekané nadrobno)
- 1 polévková lžíce tymiánu (nasekaného nadrobno)
- smetana ke šlehání k naředění
- sůl
- pepř
- olej
- máslo na pečení
Postup Karbanátky LINDSTRÖM
Postup přípravy receptu
-
Maso smícháme se všemi surovinami, podle chuti dosolíme a dopepříme.
Pokud je směs příliš tuhá, naředíme smetanou.
Tvarujeme karbanátky a opékáme na pánvi na rozehřáté směsi oleje a másla.