Karbanátky LINDSTRÖM

Recepty, Mleté maso

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
4 žloutky
1 polévková lžíce worchesteru
1 cibule (nakrájená nadrobno)
2 polévkové lžíce kapary nasekaných nadrobno
3 - 4 polévkové lžíce sterilované červené řepy (nasekané nadrobno)
1 polévková lžíce hladkolisté petržele (nasekané nadrobno)
1 polévková lžíce tymiánu (nasekaného nadrobno)
smetana ke šlehání k naředění
sůl
pepř
olej
máslo na pečení

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme se všemi surovinami, podle chuti dosolíme a dopepříme.

  2. Pokud je směs příliš tuhá, naředíme smetanou.

  3. Tvarujeme karbanátky a opékáme na pánvi na rozehřáté směsi oleje a másla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!