Zapečená bageta se žampionovými vejci, slaninou a sýrem
Recepty, OstatníSuroviny
- 2 bagety k dopečení
- plátky anglické slaniny
- 1 větší žampion
- 3 vejce
- 1 cibulka
- pažitka nebo petrželka
- špetka sušeného česneku
- tvrdý strouhaný sýr
- sůl
- pepř
- olej nebo máslo
Postup Zapečená bageta se žampionovými vejci, slaninou a sýrem
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou cibulku zpěníme na tuku a přidáme nakrájené žampiony. Chvíli dusíme a přilijeme vejce. Smažíme jen krátce, aby zůstala řidší. Dochutíme solí, pepřem a bylinkami.
Bagetu vydlabeme tak, aby byla hlubší. Vysteleme 1-2 plátky slaniny a naplníme vejci.
Zasypeme sýrem a vložíme pod gril asi na 10 minut do zlaté barvy. Ihned podáváme.