Vepřové maso s broskvemi a česnekem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g vepřového plecka
- 1 lžička soli
- 1/4 lžičky mletého černého pepře
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžička worčestrové omáčky
- 3 - 4 čerstvé broskve
- 1 hlava česneku
- 1 lžíce oleje
- hladká mouka na zahuštění
Postup Vepřové maso s broskvemi a česnekem
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje.
Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku.
Podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké.
Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme.
Dochutíme solí, sójovou a worčestrovou omáčkou. Podáváme s rýží.