Vepřové kousky s česnekem a žampiony

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky vepřového masa
10 žampionů
4 stroužky česneku
sůl
pepř
sádlo
2 jarní cibulky

Postup přípravy receptu

  1. Plátky vepřového masa nakrájíme na kousky. Žampiony rozkrájíme na čtvrtky. Česnek rozsekáme na drobné kousíčky.

  2. Na pánvičce rozpustíme sádlo, vsypeme česnek a krátce orestujeme.

  3. Přidáme maso, osolíme, opepříme, promícháme a necháme zatáhnout.

  4. Přisypeme nakrájené žampiony a necháme chvilku opékat.

  5. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa i žampionů.

  6. Podáváme s rýží a na talíři ozdobíme nakrájenou jarní cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!