Vepřové kotlety s dračí klobásou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 vepřové plátky (krkovice, kotleta)
2 cibule
1 dračí klobása (palivá)
4 stroužky česneku
1/2 (175 ml) skleničky rajčatové šťávy - já použila z Lidlu Sugo alla Calabrese se sýrem
koření Americké brambory
olej
lžička cukru

Postup přípravy receptu

  1. Naklepeme kotlety a okořeníme (kořením Americké brambory) - nesolíme (myslím, že v koření je soli dost). Klobásu nakrájíme na plátky, cibuli na měsíčky, česnek taktéž na plátečky.

  2. Na pánvi jsem udělala kotlety, pak přidala měsíčky cibule a plátky česneku, po chvilce plátky klobásy.

  3. Nakonec jsem přidala rajčatovou šťávu a vzhledem k tomu, že je trošku kyselejší, přidala lžíci cukru, ještě chvilku dusila. Nepatrně jsem podlila.... ještě chvilku jsem nechala vše na mírném ohni.

  4. Jako přílohu jsem podala rýži, ale lze i těstoviny


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!