Vepřové kotlety pečené na barevném nasekaném mixu ze žampionů, paprik a chilli papričky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 hnědé žampiony
2 zelené papriky
1 červená chilli paprička
1 jarní cibulka
olivový olej
sůl
pepř
3 vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné žampiony, omyté zelené papriky, zbavené jadřinců, červenou chilli papričku a jarní cibulku nasekáme nadrobno.

  2. Do nadrcené směsi přidáme olivový olej, sůl a dobře promícháme. Kotlety mírně naklepeme, opepříme a potřeme hojně touto směsí. Dáme na noc do chladu.

  3. Další den pečeme kotlety v rozehřáté troubě doměkka. Podlijeme vodou (vývarem). Podáváme s pečeným majoránkovým bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!