Vepřová roláda

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

750 g krkovičky
100 g anglické slaniny
2 vejce
4 cherry rajčátka
1 paprika červená
1 plechovka sterilovaného hrášku
1 hrst hub
hořčice
sterilované chilli papričky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nařežeme metodou Z, roztáhneme na plát a rozklepeme. Posolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky anglické slaniny, které lehce potřeme chilli pastou.

  2. Dále slaninu posypeme mletou paprikou a poklademe vaječnou omeletou, (kterou si uděláme předem), paprikou, rajčátky, houbami a sterilovaným hráškem.

  3. Srolujeme a omotáme potravinářským provázkem. Pečeme pod poklicí v rozehřáté troubě při 200 °C asi hodinu a půl, v poslední fázi odkryjeme a dopečeme na barvu při zvýšené teplotě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!