Vepřová roláda plněná fazolkami
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Vepřová plec (krkovička)
- povařené zelené fazolky
- vejce
- slanina
- strouhanka
- česnek
- česnekové květy
- cibule
- rajský protlak
- nové koření
- kmín
- vývar
- sójová omáčka
Postup Vepřová roláda plněná fazolkami
Postup přípravy receptu
-
Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme.
Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit.
Přimícháme trochu strouhanky.
Vychladlou směsí potřeme maso, poklademe fazolkami a svineme do rolády. Zpevníme provázkem.
Na oleji necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.
Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky.