Tuňákové šátečky

Recepty, Slané pečivo

Suroviny

listové těsto
160 g tuňáka ve vlastní šťávě
mistička lučiny
100 g listového špenátu
1 PL dijonské hořčice
pár kapek citronové šťávy
sůl
pepř
Vejce na potření

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme zcezeného tuňáka, posekaný špenát, lučinu, hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu.

  2. Vyválené listové těsto nařežeme na čtverečky. Do středu dáme lžičku tuňákové směsi. Rohy těsta přehneme doprostřed, přimáčkneme. Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem,

  3. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C, pečeme asi 20 minut, než těsto zezlátne


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!