Tofu pomazánka se zeleným mojo kořením a pažitkou
Recepty, PomazánkySuroviny
- 350 g tofu natural
- 2 lžíce oleje
- 1 rovná lžička soli
- zelené mojo koření dle chuti (dala jsem asi 1.5 lžičky)
- voda podle potřeby (asi 100-200 ml)
- drobně nasekaná pažitka
Postup Tofu pomazánka se zeleným mojo kořením a pažitkou
Postup přípravy receptu
-
Tofu po vyndání z obalu opláchneme a nakrájíme na kostky.
Přidáme olej, sůl a mojo koření, přilijeme 100 ml vody a rozmixujeme dohladka. Pokud je směs příliš hustá a mixér si s ní neporadí, přiléváme po troškách další vodu. Množství vody záleží na pevnosti tofu, na výkonu vašeho mixéru a také na tom, jak moc chcete pomazánku hustou.
Na závěr vmícháme drobně nasekanou pažitku a případně dochutíme dalším mojo kořením a solí.