Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce
Recepty, TěstovinySuroviny
- 300 g vepřového masa
- 100 g slaniny
- 4 žampiony
- olivový olej
- pórek
- houbový bujon
- sůl
- drcený pepř
- smetana 31%
- tagliatelle
Postup Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme trošku oleje. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vepřové maso na nudličky. Přidáme na pánev a opečeme. Přidáme nakrájený pórek a žampiony. Chvilku restujeme, poté přidáme houbový bujon, zalijeme vodou a dusíme do měkka.
Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle konzistence omáčku ještě trochu zahustíme a provaříme.
Podáváme s vařenými těstovinami.