Tagliatelle s masem ve smetanové omáčce

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g vepřového masa
100 g slaniny
4 žampiony
olivový olej
pórek
houbový bujon
sůl
drcený pepř
smetana 31%
tagliatelle

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme trošku oleje. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vepřové maso na nudličky. Přidáme na pánev a opečeme. Přidáme nakrájený pórek a žampiony. Chvilku restujeme, poté přidáme houbový bujon, zalijeme vodou a dusíme do měkka.

  2. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle konzistence omáčku ještě trochu zahustíme a provaříme.

  3. Podáváme s vařenými těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!