Srnčí medailonky

Recepty, Jiné maso

Suroviny

Srnčí panenka
1 lžičky koření na divočinu
1 lžičky koření chilli a šípek (od Vitany)
olivový olej
sůl
1/2 žluté papriky
1/2 zelené papriky
bílá cibule
červená cibule

Postup přípravy receptu

  1. Panenku si nakrájíme na plátky, kloubama prstů je mírně naklepeme.

  2. Z obou stran posolíme, okořeníme kořením na divočinu + kořením chilli a šípek, zakapeme olivovým olejem, dáme do misky a necháme odležet.

  3. Maso zprudka opečeme na rozpálené pánvi, když je maso opečené vyndáme ho z pánve. Maso udržujeme v teple.

  4. Do výpeku dáme obě nakrájené cibule orestujeme, přidáme papriky nakrájené na proužky a opékáme asi 2 minuty.

  5. Vrátíme maso. Podáváme s opečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!