Semínkové Low-Carb krekry
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 50 g tsampy
- 1 lžíce (cca 5 g) psyllia
- 2 lžíce zlatého lněného semínka
- 1 lžíce sezamového semínka
- 1 lžíce černého sezamového semínka
- 1 lžíce loupaného konopného semínka
- 100 ml vody
Postup Semínkové Low-Carb krekry
Postup přípravy receptu
-
Všechny ingredience smíchejte v míse dohromady a vypracujte soudržné těsto.
Mezi dvěma pečicími papíry vyválejte těsto do tenkého, cca 3 mm tlustého plátu.
Nožem rozkrájejte plát na čtverečky/obdélníčky a přendejte ho i s pečícím papírem na plech.
Pečte v troubě na 180 stupňů přibližně 15 minut. Během pečení hlídejte krajní čtverečky, aby nezačaly moc hnědnout.
Po upečení nechte rozkrájený plát úplně vychladnout a teprve poté jednotlivé čtverečky oddělte.
Krekry podávejte s dipy, pomazánkami nebo k polévce.