Rizoto se sojovým masem

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

2 hrníčky rýže
sůl
kari
sojové maso (nudličky)
cibulka
kukuřice
hrášek
sýr eidam nebo jiný tvrdý
sušené houby (i čerstvé)
bujon buď sypký (nebo kostka)

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci si uvaříme rýži.

  2. V jiném hrnci na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku a v dalším hrnci si uvaříme sojové maso ve vodě, do které jsme přidali trochu bujonu.

  3. Uvařené maso scedíme a vymačkáme vodu. Potom jej vhodíme na cibulku a restujeme.

  4. Potom přidáme kukuřici a hrášek, houby a okořeníme a osolíme.

  5. Nakonec vmícháme uvařenou rýži. Hotové rizoto postrouháme sýrem a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!