Plněná Lenčina sekaná
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g mletého vepřového masa
- 3 kyselé okurky
- 3 menší dietní párky
- 3 vejce - natvrdo
- 2 střední cibule
- 2 stroužky česneku -prolisované
- 2 PL hladké mouky
- majoránka
- drcený kmín
- mletý pepř čtyř barev
- sušená petrželka
- červená paprika
- 1/2 kostky bujónu
- strouhanka
- voda
- olej
Postup Plněná Lenčina sekaná
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso ve větší míse smícháme s kořením, moukou, jednou nadrobno nakrájenou cibulkou a česnekem a necháme v chladu alespoň hodinu uležet.
Poté vypracujeme dvě větší placky, do jedné dáme vajíčka, okurky, párky a druhou přiložíme nahoru. Vypracujeme v jakousi rolku, kterou důkladně obalíme ve strouhance.
Do hlubší, olejem vymazané zapékací misky dáme druhou nadrobno nakrájenou cibulku, rozdrobený bujón, na vše položíme sekanou rolku a podlijeme vodou. Necháme péct v předehřáté troubě na 180°C. Podávala jsem s bramborovou kaší.