Rizoto s krůtím masem, hlívou a batátou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

200 g krůtích prsíček
200 g batát
200 g rýže
200 g hlívy ústřičné
olej
česnek
grilovací koření
1 vejce
kečup
1 červená paprika
1 cibule
1 rajče

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa nakrájíme na kostičky, smícháme v míse s olejem, česnekem, kečupem, vejcem a grilovacím kořením. Necháme odležet.

  2. Mezitím zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou papriku a žampióny. Orestujeme, přidáme masovou směs a podusíme.

  3. Batáty oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme ke směsi. Krátce podusíme (batáty mnoho nepotřebují). Přidáme hlívu, kterou jsme si krátce orestovali na olivovém oleji. Přidáme uvařenou rýži a ještě teplé podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!