Rizoto s krůtím masem, hlívou a batátou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 200 g krůtích prsíček
- 200 g batát
- 200 g rýže
- 200 g hlívy ústřičné
- olej
- česnek
- grilovací koření
- 1 vejce
- kečup
- 1 červená paprika
- 1 cibule
- 1 rajče
Postup Rizoto s krůtím masem, hlívou a batátou
Postup přípravy receptu
-
Krůtí prsa nakrájíme na kostičky, smícháme v míse s olejem, česnekem, kečupem, vejcem a grilovacím kořením. Necháme odležet.
Mezitím zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou papriku a žampióny. Orestujeme, přidáme masovou směs a podusíme.
Batáty oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme ke směsi. Krátce podusíme (batáty mnoho nepotřebují). Přidáme hlívu, kterou jsme si krátce orestovali na olivovém oleji. Přidáme uvařenou rýži a ještě teplé podáváme.